Taller de formatge fresc i mato

80,00 €
Impostos inclosos

Diumenge 13 de juny, a les 16:00h. 

Taller online d'elaboració de formatge fresc (tipus burgos) i mato, perquè us els pugueu fer sempre a casa. Pot ser individual, en grup o en familia.

El material esta inclós en el preu del taller i us arribara a casa just abans del taller.

Treballarem les dues tècniques que ens permeten obtenir aquests productes, que son la precipitació làctica i la coagulació enzimàtica. Aprendrem quina es la millor manera de conservar aquests formatges frescos i matons que ens podem fer a casa i les tècniques que podem utilitzar per afegir-hi gustos o especies.

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
0

El material que s'inclou en aquest taller es:

4 litres de llet fresca pasteuritzada

Quall d'origen animal

Clorur de calci

Termòmetre

2 Motlles

Instruccions per a repetir el formatge fresc i el mato cada vegada que us vingui de gust a casa.

Referéncies escpecífiques