3 Formatges ecològics i mató de la Formatgeria Aubagueta

52,00 €
Impostos inclosos

FORMATGERIA AUBAGUETA, BIOSCA (La Segarra) 

 

En aquest lot us ofereixen: 

500 g. Formatge tendre “Coster”. Cabra ecològica 

500 g. Formatge semicurat “Segarra”. Cabra ecològica 

400 g. Mató . Cabra ecològica 

Formatge fresc Lara. Presentat amb terrina individual

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
2

Quan rebré la meva comanda?

Cada dimarts, dimecres i dijous el transportista va a l'Aubagueta a primera hora del matí a buscar els formatges que tenim encarregats.

Us arribaran a casa en un plaç de 24 o 48 hores.

Rebreu els productes directament del vostre productor, per això és possible que si heu comprat lots de diferents productors us arribin per separat. Tots els productes són enviats directament del productor al client.
No tenim un centre de recollida, els nostres productes són frescos i acabats de fer o trets de la càmara de maduració per a tu. D’aquesta manera assegurem que reps els productes en els seu punt òptim, i que puguis gaudir de tota la qualitat i de tot el seu gust.
Aubagueta

Especificacions

Tipus de llet
cabra
Comarca
Segarra
Gust
Mig
Maduració
Tendre
Maduració
Madurat
Ecològic

Referéncies escpecífiques

Quan rebré la meva comanda?

Rebreu la comanda a la setmana següent d'haver-la fet, Aubagueta fa les entregues entre dimarts i dimecres.

Rebreu els productes directament del vostre productor, per això és possible que si heu comprat lots de diferents productors us arribin per separat. Tots els productes són enviats directament del productor al client per evitar intermediaris.

No tenim un magatzem, els nostres productes són frescos i acabats de fer per a tu. D’aquesta manera assegurem que reps els productes en el seu punt òptim, i que puguis gaudir de tota la qualitat i de tot el seu gust.

Àubagueta

Aubagueta va començar fa més de deu anys com una explotació ramadera familiar. Actualment tenim un ramat de 300 cabres que ens ofereixen una excel·lent llet. 

Gràcies a això, ens dediquem a l'elaboració artesana, amb llet 100% de les nostres cabres, de formatges ecològics de gran qualitat amb certificació CCPAE. 

Estem situats a Biosca, al nord de la Segarra, a la casa Aubagueta.

chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.