3 Formatges i 5 iogurts de la Formatgeria La Cleda

35,00 €
Impostos inclosos

FORMATGERIA LA CLEDA

o   1 iogurt ovella 125gr

o   1 iogurt melmelada maduixa

o   1 iogurt melmelada pera

o   1 iogurt melmelada nabius

o   1 iogurt desnatat 125gr

o    ½ formatge tendre 250 g

o   ½ Formatge Semi 200g

o   ½ Formatge Tacat de Tòfona 250g

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
2

La Cleda

Especificacions

Tipus de llet
ovella
Comarca
Vallès Oriental
Gust
Mig
Maduració
Tendre
Ecològic
No

Referéncies escpecífiques

Quan rebré la meva comanda?

Rebreu la comanda a la setmana següent d'haver-la fet, la Formatgeria La Cleda fa les entregues entre dimarts i divendres.

Rebreu els productes directament del vostre productor, per això és possible que si heu comprat lots de diferents productors us arribin per separat. Tots els productes són enviats directament del productor al client per evitar intermediaris.

No tenim un magatzem, els nostres productes són frescos i acabats de fer per a tu. D’aquesta manera assegurem que reps els productes en el seu punt òptim, i que puguis gaudir de tota la qualitat i de tot el seu gust.

La Cleda Logo

La Cleda compta amb unes instal·lacions petites però totalment al dia de tots els controls sanitaris i veterinaris que marca la legislació. Tots els productes acabats són analitzats periòdicament per laboratoris certificats. I també disposen d’una total traçabilitat. 

La llet per elaborar els productes els la proporciona el seu propi ramat de 400 ovelles, el que els dóna l'oportunitat de controlar la seva alimentació i garantir la qualitat de la seva llet. I és amb aquesta llet que obtenen uns productes de màxima qualitat i d’excel·lents propietats organolèptiques i dietètiques.