• De rebaixa!

17-18 Abril 2021. Curs d'elaboració de formatges frescos (codi promocional: SANTJORDI2021)

160,00 €
Impostos inclosos

20% de descompte si compreu el curs abans del 11 d'abril de 2021. Codi promocional: SANTJORDI2021

Curs online de 4 hores en les quals fem un recorregut pels processos bàsics d'elaboració de formatges frescos, iogurt i kefir.

Dissabte 17 d'Abril de 16:00 a 19:00h

Diumenge 18 d'Abril de 17:00 a 18:00h

És un curs fet a mida perfecte per fer en parella, perquè té el mateix cost.

Fareu el curs a casa vostra, connectats amb la Marta durant totes les hores que duri i amb tot el material que necessiteu, i hi haurà un màxim de 5 persones/parelles alhora.

Us enviarem tot el material necessari a casa perquè pugueu fer els vostres formatges, i us ajudarem a trobar la llet a prop de casa vostra.

Farem tota la gamma de formatges frescos, mató, recuit, brossat, formatge tipus burgos, formatges per untar i formatge tipus Faisselle o quark, i parlarem de com elaborar kefir i iogurts.

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
0

El material que s'enviarà per a la realització del curs, és:

-1 pot de quall d'origen animal de 100 ml

-1 pot de Clorur de Calci de 250 ml

-4 draps

-2 motlles de formatge fresc i de formatge tou

-Ferments per a elaborar kefir

-Ferments mesòfils homofermentatius per elaborar més de 100 litres de llet

La llet no està inclosa en el curs, perquè depen de la ubicació, del tipus de llet que es vulgui utilitzar i de la cuina en la que treballarem, però us ajudarem a trobar la llet que busqueu a prop de casa, o la farem portar. 

Per a més informació feu un whatsapp al 667745309 o hola@lapaissa.cat

Referéncies escpecífiques

chat Comentaris (0)