Curs online d'elaboració de formatge a casa

80,00 €
Impostos inclosos

Fer formatges a casa

OBJECTIUS I METODOLOGIA

El curs es realitzarà a distància, durant una sessió de 4 hores vía zoom, i amb el suport posterior de Whatsapp o Telegram. Per aprofitar correctament el contingut del curs, l'alumne ha disposar del material necessari: 

-Llet

- Quall

-Clorur de Calci

-Drap de formatgeria

- Motlle pel formatge fresc

-Motlle per fer formatge madurat

-Ferments per a la elaboració de formatges

En primer lloc es definirà la llet, s'analitzaran les seves característiques i propietats i s'aprendrà quins han de ser els valors que ens garanteixen que treballem amb una llet de bona qualitat. Aprendrem a elaborar frescos, un formatge de pasta tova tipus Camembert i un formatge de pasta dura tipus Manxego. Rebreu la documentació per a fer el seguiment del curs.

HORARIS

Una tarda a concretar de 16h a 20h 

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
0

DOCENT

Marta Roger, va estudiar Enginyeria agrícola en indústries agroalimentàries a la Universitat de Girona, i és professora de formatgeria des de 2012. Fundadora al 2006 de la iniciativa La Païssa de comercialització de productes agroalimentaris i formació en la seva elaboració, promotora de la iniciativa "Formatgers en confinament" durant el 2020.

A QUI VA DIRIGIT?

A tots aquells que vulguin fer formatges a casa o que siguent grans aficionats dels formatges, sentin inquietud per conèixer els processos d'elaboració.

MÉS INFORMACIÓ

El curs, inicialment està pensat per treballar amb el procés d'aprenentatge "learning by doing", anar descobrint la teoria formatgera mentre es van descobrint els processos d'elaboració de formatge, però podem estudiar altres metodologies si així fos necessari.

Per qualsevol dubte o pregunta et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint a: hola@lapaissa.cat o per whatsapp al 667745309 (Marta)

Formació La Païssa

Referéncies escpecífiques

chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.