Curs elaboració de formatge La Païssa

Curs online professional d'elaboració de formatge: MÒDUL II

120,00 €
Impostos inclosos

Formatgeria MÒDUL II: FORMATGES DE PASTA PREMSADA

OBJECTIUS I METODOLOGIA

El curs es realitzarà a distància, durant una sessió de 4 hores via Zoom o meet, i amb el suport de Whatsapp o Telegram. Per aprofitar correctament el contingut del curs, l'alumne ha de disposar del material necessari:

Després d'entendre els riscos que s'assumeixen en la elaboració de llet crua i amb llet pasteuritzada, apendrem quina és la funció del premsat en la elaboració del formatge i com podem obtenir diferents textures amb els diferents tipus de processos en el que el podem aplicar. També entendrem què passa durant la maduració del formatge i quines condicions hem de mantenir en funció del resultat que esperem obtenir. Cada alumne elaborarà un formatge de pasta premsada que madurarà a casa seva, i del que anirem fent seguiment virtual.

- Quall

-Clorur de Calci

-Drap de formatgeria

- Motlle de premsa

-Ferments per a la elaboració de formatges madurats

HORARIS

Tardes de 16h a 20h 

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
0

DOCENT

Marta Roger, va estudiar Enginyeria agrícola en indústries agroalimentàries a la Universitat de Girona, i és professora de formatgeria des de 2012. Fundadora al 2006 de la iniciativa La Païssa de comercialització de productes agroalimentaris i formació en la seva elaboració, promotora de la iniciativa "Formatgers en confinament" durant la primavera de 2020.

A QUI VA DIRIGIT?

A tots aquells que vulguin aprendre a fer formatges des del nivell més bàsic, tant si ho fan per afició com per plantejar-se la formatgeria com a futur laboral.

MÉS INFORMACIÓ

El curs, inicialment està pensat per treballar amb el procés d'aprenentatge "learning by doing", anar descobrint la teoria formatgera mentre es van descobrint els processos d'elaboració de formatge, però podem estudiar altres metodologies si així fos necessari.

Per qualsevol dubte o pregunta et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint a: hola@lapaissa.cat o per whatsapp al 667745309 (Marta)

Formació La Païssa

Referéncies escpecífiques