taller professional de formatgeria

Curs online professional d'elaboració de formatge: MÒDUL I

120,00 €
Impostos inclosos

Formatgeria MÒDUL I: FORMATGES FRESCOS

OBJECTIUS I METODOLOGIA

El curs es realitzarà a distància, durant una sessió de 4 hores vía zoom o meet, i amb el suport posterior de Whatsapp o Telegram. Per aprofitar correctament el contingut del curs, l'alumne ha disposar del material necessari: 

-Llet

- Quall

-Clorur de Calci

-Drap de formatgeria

- Motlle pel formatge fresc

-Ferments per a la elaboració de formatges frescos

En primer lloc es definirà la llet, s'analitzaran les seves característiques i propietats i s'aprendrà quins han de ser els valors que ens garanteixen que treballem amb una llet de bona qualitat. Aprendrem a elaborar iogurt i recuit de drap, i elaborarem formatge fresc, mató, quark. Rebreu la documentació per a fer el seguiment del curs.

HORARIS

Tardes de 16h a 20h 

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
0

DOCENT

Marta Roger, va estudiar Enginyeria agrícola en indústries agroalimentàries a la Universitat de Girona, i és professora de formatgeria des de 2012. Fundadora al 2006 de la iniciativa La Païssa de comercialització de productes agroalimentaris i formació en la seva elaboració, promotora de la iniciativa "Formatgers en confinament" durant el 2020.

A QUI VA DIRIGIT?

A tots aquells que vulguin aprendre a fer formatges des del nivell més bàsic, tant si ho fan per afició com per plantejar-se la formatgeria com a futur laboral.

MÉS INFORMACIÓ

El curs, inicialment està pensat per treballar amb el procés d'aprenentatge "learning by doing", anar descobrint la teoria formatgera mentre es van descobrint els processos d'elaboració de formatge, però podem estudiar altres metodologies si així fos necessari.

Per qualsevol dubte o pregunta et pots posar en contacte amb nosaltres escrivint a: hola@lapaissa.cat o per whatsapp al 667745309 (Marta)

Formació La Païssa

Referéncies escpecífiques