MITJANS DE PAGAMENT: Pagament segur

Pots pagar amb total seguretat per la nostra botiga virtual.
Et proposem diferents mitjans de pagament via PayPal o via transferència bancària.
No tenim accés als números de targeta de crèdit per als pagaments, perquè aquestes dades són gestionades per Pay Pal, que és una empresa especialitzada en seguretat en la transferència de diners, i  reconeguda en l’àmbit mundial.

Ens pots pagar amb els següents sistemes:

PAGAMENT PER LA NOSTRA BOTIGA VIRTUAL

Durant el procés de pagament, seràs enviat directament a la plataforma de PayPal. Després de realitzar el procés de pagament, tornaràs automàticament a la nostra botiga virtual.

Un cop allà, podràs realitzar el pagament mitjançant dos sistemes:

visa mcmaestropaypal

·         TARGETES BANCÀRIES

Per a tots els pagaments realitzats amb targetes bancàries, el valor de la teva comanda serà reservat a la teva targeta i el dèbit es realitzarà automàticament del teu compte bancari en el moment de la validació de la comanda.

 

·         PAGAMENT AMB UN COMPTE DE PAYPAL

 

Si vols efectuar el pagament sense comunicar el teu número de tarjeta bancària, tens la possibilitat de pagar amb total seguretat amb un compte de PayPal

 

Tens un compte de PayPal ?

 

Si és així, només has d'acreditar el teu compte de PayPal abans de realitzar la transacció o tenir-ne un de connectat al teu compte bancari.

 

No tens un compte de PayPal ?

 

Si vols obrir un compte de PayPal, ho pots fer, perquè és totalment gratuït i segur. Podràs realitzar tots els teus pagaments sense haver de donar les teves dades bancàries o els teus números de targeta. Podràs fer-ho a  http://www.paypal.es

 

PAGAMENT PER TRANSFERÈNCIA BANCARIA

Durant el procés de compra se t’indicarà un número de compte al que realizar la transferència bancària. La teva comanda serà validada quan ens hagi arribat la transferència al nostre compte, i així t’ho indicarem a l’estat de comanda.