Estimat productor,

La crisi sanitària global provocada per la Covid-19 i el conseqüent estat de confinament, ha tingut greus repercussions en els canals de comercialització habituals de molts dels petits productors del sector primari i transformador artesà català.

Aquest portal neix amb la voluntat de crear un nou canal de comunicació i comercialització per ramaders, pastors i formatgers catalans, que els permeti seguir venent els seus productes i mantenir la seva activitat.

Tots els productes d’aquest portal són fruit de la feina de persones i famílies que treballen cada dia de manera honesta i decidida per oferir-nos productes alimentaris excel·lents, de proximitat, sans i a un preu just.

En aquesta plataforma reunim i oferim únicament  carns de qualitat procedents de  petites explotacions ramaderes, i formatges i productes làctics artesans elaborats exclusivament amb llet procedent de ramats catalans.

 

Si necessiteu donar sortida als vostres productes i us interessa formar part d’aquest projecte només ens heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça  mailto:botiga@lapaissa.cat

Impulsem als petits i nous  productors

Oferim cursos i tallers, per a nous productors i per a productors ja consolidats que volen actualitzar-se i estar al dia. Aprendre nous coneixements tècnics o modernitzar la Imatge de la marca i del producte són factors molt importants avui en dia que qualsevol productor ha de tenir en compte per transmetre la qualitat del seu producte.

Són cursos reduïts per adaptar-nos a les necessitats de cada alumne i poder oferir solucions personalitzades.