Formatges de Casa Mateu

3 Formatges i 1 kg de iogurt de Casa Mateu

43,00 €
Impostos inclosos

FORMATGERIA CASA MATEU, SURP (Pallars Sobirà)3 Formatges i 1 iogurt de premi

En aquest lot us ofereixen:

1 formatge“Tou d’ovellaCasa Mateu” de 250 g. Medalla d’or Sant Ermengol

1 formatge “Cor de cabra Casa Mateu” de 250 g. Medalla de plata SantErmengol

1 Cunya de formatge “Pasta cuita Casa Mateu” de 300 g.

1 Iogurt d’ovella natural en pot de vidre de 935 g. Medalla de plata Sant Ermengol

Real time: 5 Visitor right now
Quantitat
5

Quan rebré la meva comanda?

Cada dilluns i dimecres el transportista va a Casa Mateu a primera hora del matí a buscar els formatges que tenim encarregats.

Us arribaran a casa en un plaç de 24 o 48 hores.

Rebreu els productes directament del vostre productor, per això és possible que si heu comprat lots de diferents productors us arribin per separat. Tots els productes són enviats directament del productor al client.
No tenim un centre de recollida, els nostres productes són frescos i acabats de fer o trets de la càmara de maduració per a tu. D’aquesta manera assegurem que reps els productes en els seu punt òptim, i que puguis gaudir de tota la qualitat i de tot el seu gust.
Casa Mateu

Especificacions

Tipus de llet
ovella
Comarca
Pallars Sobirà
Gust
Suau
Maduració
Tendre
Ecològic
No

Referéncies escpecífiques

Quan rebré la meva comanda?

Rebreu la comanda a la setmana següent d'haver-la fet, la Formategria Casa Mateu  fa les entregues entre  dimarts i dimecres .

Rebreu els productes directament del vostre productor, per això és possible que si heu comprat lots de diferents productors us arribin per separat. Tots els productes són enviats directament del productor al client per evitar intermediaris.

No tenim un magatzem, els nostres productes són frescos i acabats de fer per a tu. D’aquesta manera assegurem que reps els productes en el seu punt òptim, i que puguis gaudir de tota la qualitat i de tot el seu gust.

La Clara Ferrando va crear la Formatgeria Casa Mateu l’any 2007. Situada al poble de Surpa la Vall d’Àssua (Pallars Sobirà), a Casa Mateu elaboren formatges excel·lents amb lletde cabra i d’ovella procedent de ramats catalans en producció extensiva.

Web:www.formatgeriacasamateu.com

Telèfon de contacte: 600371316

Instagram: @casamateusurp