Qui som?

La història de Can Roger va començar l'any 1830 amb en Sisco Roger i 6 generacions després seguim treballant, provant i aprenent del nostre ofici.

Tenim una granja de vaques a Cardedeu. Vetllem pel seu benestar i la treballem amb els principis de l’agricultura ecològica, correctament certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Elaborem i comercialitzem els productes ecològics que produïm a la nostra Botiga virtual

Participem en el projecte Fein@ jove de l’ajuntament de Cardedeu amb joves de la comarca que estan fora del mon laboral i acadèmic, aprenent a elaborar productes agroalimentàris amb nosaltres.

Col·laborem en el projecte Hi sóm per la integració de persones amb discapacitat física o psíquica. Venen a la Païssa alguns dies al mes i creen un ambient de treball amable que fa olor de xocolata.

Fem tallers familiars, per a nens o per a adults. Ens adaptem a grups grans i a diferents edats. Si cal, sortim de la granja. Tens una proposta?

Fem cursos d'elaboració de formatges, per als curiosos i per als qui voldrien treballar en una formatgeria.

Som apassionats d’aquest món i pretenem traslladar-vos aquesta passió mitjançant el contacte amb la llet.

En el nostre blog formatger hi anem posant contingut i ens agradaria que hi participéssiu si us ve de gust i sou aficionats a la llet i al formatge.

Et podem ajudar? Contacta amb nosaltres