0

Curs professional d’elaboració de formatges per a la restauració

Si ets cuiner, cambrer o treballes en un restaurant o cafeteria, pots aprofitar la publicitat que ara tenen els productes làctics del territori.

La primera opció que et proposem és elaborar els teus propis derivats làctics.

També els pots treballar a la teva carta, utilitzant el nom i cognom d’aquests productes i la història que els acompanya.

En aquest moment, es busca l’autenticitat en la gastronomia.

Per aquest motiu, entendre la llet, les seves característiques i propietats i sobretot entendre els seus derivats ens pot ajudar a donar un valor afegit a la nostra carta.

Contingut del curs:

Elaborarem frescos i curats, farem cates segons típus de formatges i aprendrem a maridar els formatges amb vins o cerveses.

  • Formatges de pasta tova
  • Formatges de pasta dura
  • Formatges tipus gruyere
  • Formatges de pasta filada com la mozzarella
  • Formatges aromàtics com el Reblochon
  • Derivats frescos de la llet com el mató, el iogurt, el formatge fresc o el quark

Trobaràs més informació dels nostres cursos per a professionals de la cuina al següent enllaç:

Cursos professionals de formatgeria per a la restauració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable SAT Can Roger +info...
Finalitat Gestionar i moderar els teus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris No es transferiràn dades a tercers, excepte obligació legal. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.