0

CURS PROFESSIONAL D’ELABORACIÓ DE FORMATGES



Tot comença amb una idea, un somni o un projecte.

Si elaborar el teu propi formatge és el teu projecte, el nostre curs és el que busques.

Preparem cursos d’elaboració de formatge de 5 sessions en les que aprendrem a dominar les elaboracions bàsiques de la formatgeria:

  • Precipitacions làcties
  • Coagulacions enzimàtiques
  • Pastes premsades
  • Pastes cuites
  • Pastes filades
  • Coagulacions mixtes
  • Coagulacions làctiques

Entendrem les bases de la microbiologia de la llet per escollir correctament la llet que la nostra idea requereix , dibuixarem l’estructura de la nostra formatgeria i en calcularem les inversions necessàries.

Parlarem de comercialització, de comunicació, del concepte de marca i dels productes que hi ha al mercat.

L’objectiu d’aquest curs és posar sobre la taula la nostra idea per analitzar si és viable o no.

Trobareu els nostres cursos per a emprenedors en el següent enllaç:

Cursos professionals per a emprendre en el món formatger



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *