CAP DE SETMANA FOMATGER (PER DUES PERSONES)

DIVENDRES 28 de desembre de 2018 17:00 a 20:00
DISSABTE 29 de desembre de 2018 de 10:00 a 17:00
DIUMENGE 30 de desembre de 2018 10:00 a 14:00

Més detalls

320,00 €

Més informació

Explorarem les diferents varietats de formatges segons l'origen de la llet, l'agent que es fa servir per a precipitar i quallar la caseïna i els diferents procediments de curat i tractament.

Aquest curs és de 14 hores i només és per a dues persones

El contingut el curs previst és el següent:

  • Propietats, característiques i tipus de llet. Paràmetres de qualitat alhora d'elaborar la llet. Lactofermentacions. Sistemes de munyida i repercusió en les característiques de la llet. Relació entre l'acidesa de la llet i la seva qualitat.
  • Precipitacions de les caseïnes (mató de montserrat i recuit de drap)
  • Coagulacions enzimàtiques de les caseïnes (Fomatge fresc, mató d'herbacol)
  • Iogur i kefir
  • Postres làctics
  • Quark
  • Mozzarella
  • Formatge madurat de coagulació mixta
  • Formatge madurat de pasta premsada
  • Formatge madurat de pasta cuita
  • Defectes de la maduració i l'elaboració.

Tot i que en ser un curs per a dues persones, es pot personalitzar

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

CAP DE SETMANA FOMATGER (PER DUES PERSONES)

CAP DE SETMANA FOMATGER (PER DUES PERSONES)

DIVENDRES 28 de desembre de 2018 17:00 a 20:00
DISSABTE 29 de desembre de 2018 de 10:00 a 17:00
DIUMENGE 30 de desembre de 2018 10:00 a 14:00

Escriviu una valoració