CURS D'ELABORACIÓ DE FORMATGE

Dissabte 9 de març de 2019 10:00 a 14:00
Diumenge 10 de març de 2019 de 10:00 a 14:00
Dissabte 23 de març de 2019 10:00 a 14:00
Diumenge 24 de març de 2019 de 10:00 a 14:00

Dissabte 31 de març de 2019 de 10:00 a 14:00

Més detalls

160,00 €

Més informació

Explorarem les diferents varietats de formatges segons l'origen de la llet, l'agent que es fa servir per a precipitar i quallar la caseïna i els diferents procediments de curat i tractament.

Aquest curs és de 20 hores

El contingut el curs previst és el següent:

  • Propietats, característiques i tipus de llet. Paràmetres de qualitat alhora d'elaborar la llet. Lactofermentacions. Sistemes de munyida i repercusió en les característiques de la llet. Relació entre l'acidesa de la llet i la seva qualitat.
  • Precipitacions de les caseïnes (mató de montserrat i recuit de drap)
  • Coagulacions enzimàtiques de les caseïnes (Fomatge fresc, mató d'herbacol)
  • Iogur i kefir
  • Postres làctics
  • Quark
  • Mozzarella
  • Formatge madurat de coagulació mixta
  • Formatge madurat de pasta premsada
  • Formatge madurat de pasta cuita
  • Defectes de la maduració i l'elaboració.

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

CURS D'ELABORACIÓ DE FORMATGE

CURS D'ELABORACIÓ DE FORMATGE

Dissabte 9 de març de 2019 10:00 a 14:00
Diumenge 10 de març de 2019 de 10:00 a 14:00
Dissabte 23 de març de 2019 10:00 a 14:00
Diumenge 24 de març de 2019 de 10:00 a 14:00

Dissabte 31 de març de 2019 de 10:00 a 14:00

Escriviu una valoració