Cursos de formatgeria per aficionats

Entra al fantàstic món de la formatgeria i gaudeix dels seus gustos, olors i textures

Subcategories

Filtres actius

  • Curs d'elaboració de formatge blau

    160,00 €

    T'agrada el formatge blau? Desperta la teva curiositat?

    Aprendràs a elaborar el formatge blau i a entendre les diferències entre els diferents formatges que es troben al mercat

    Divendres 19 de juliol de 2019 17:00 a 20:00

    Dissabte 20 de juliol de 2019 -17:00 a 20:00

    Diumenge 21 de juliol de 2019 -17:00 a 20:00

  • Curs d'elaboració de formatges frescos

    160,00 €

    T'agrada el formatge? Desperta la teva curiositat?

    Aprendràs a elaborar els derivats frescos de la llet:

    Formatge fresc, mató, recuit, flam de mató, flams, quark, kèfir....

    Divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 de juliol de 2019 -17:00 a 20:00

  • CURS DE FORMATGER PER DUES PERSONES

    320,00 €

    Us agrada el formatge? Desperta la vostra curiositat?

    Aprendreu els seus secrets durant 3 dies

    Divendres 14 de junio de 2019 -17:00 a 20:00

    Dissabte 15 de junio de 2019 -10:00 a 17:00

    Diumenge 16 de junio de 2019-10:00 a 14:00

  • Curs bàsic d'elaboració de formatges

    165,00 €

    Curs de 5 dies en el que fem un recorregut per tots els processos bàsics d'elaboració de formatge.

    Dissabte 11, diumenge 12, dissabte 18, diumenge 19 i dissabte 25 de gener de 2020 - De 10:00 a 14:00

  • Curs de formageria a Girona - Frescos

    60,00 €

    Dissabte 13 de juliol de 2019 a les 17:00

    El celler d'en Xiqui - Plaça Salvador Espriu, 8 (17002) Girona

    Taller d'elaboració de formatges frescos. Durada del taller: 3 hores

    Entendrem les propietats de la llet i les dels derivats frescos de la llet, tot elaborant mató, formatge per untar i formatge fresc.

  • Curs de formatgeria a Girona - Madurats

    60,00 €

    Dissabte 27 de juliol de 2019 a les 17:00

    El celler d'en Xiqui - Plaça Salvador Espriu, 8 (17002) Girona

    Taller d'elaboració de formatges curats. Durada del taller: 3 hores

    Explicarem quines són les eines que utilitzem per obtenir diferents tipus de formatges que coneixem mentre elaborem un formatge de pasta dura i un formatge de pasta tova.