Cursos desde 2012

Benvinguts, sóc la Marta Roger, i conjuntament amb el meu germà Valentí, els nostres pares Anna i Valentí  som els hereus de cinc generacions de “Rogers” a Can Roger .

Com tots ells, ens dediquem a l’agricultura i la ramaderia.

Aquest és un gran pès que portem amb molta responsabilitat:

Sentim molt de respecte per la tradició apresa dels nostres avis.

Disposem de l’aplicació dels coneixements que la nostra formació Universitària ens aporta.

Tenim la perspectiva que ens dona la innovació tecnològica que anem  aplicant any rere any  a la nostra explotació

El desig de construir un món més sostenible per les futures generacions que ens van dur a produïr en ECOLÒGIC amb el corresponent certificat del CCPAE

Contem amb el suport i reconeixement de la nostra tasca de l’Ajuntament de Cardedeu, amb el que hem tingut el plaer participar durant 6 anys en projectes com el Fein@ Jove dirigit a joves que es trobaven fora de l’àmbit laboral i acadèmic.

https://www.lavanguardia.com/local/valles-oriental/20131125/54394510575/cardedeu-formacion-jovenes-agropecuario.html

Participem en les formacions continuades que organitza El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i formem part dels debats que es proposen en el nostre sector.

https://ruralcat.gencat.cat/c/document_library/get_file?uuid=396780ef-b827-4889-a0c0-36a09bdfdabf&groupId=20181

https://www.clonica.net/usuario/img_usuario/puntodecontrol.com/Clonica_Port_Noticies_Doc/Llinars_del_Valles_novapages_ia_250416_160024__2___1_-5828.pdf

I sobretot, fem formació contínua constant tant al Consell Comarcal del Vallès Oriental com a l’IRTA

En aquest llarg camí ple d’experiències que ens dóna cada dia la granja de 60 vaques de llet que munyim, les 70 hectàries de terra  que cultivem, hem trobat grans companys de viatge

Com Naturlan https://www.naturlan.bio/2017/02/19/granja-can-roger/

O l’empresa d’economia social Delícies del Berguedà que es troba a Cercs:
https://molsa.bio/es/delicies-del-bergueda-yogures-con-alma-social/

I sobretot les desenes de persones que passen cada any per les nostres instal·lacions per formar-se com a emprenedors, per millorar la seva capacitat de comercialització o senzillament per saber més de la llet, de l’agricultura ecològica o dels formatges.

Gràcies a tots ells.

Contem amb ells per seguir fent la nostra tasca cada dia i per seguir col·laborant en iniciatives solidàries com ho hem fet fins ara:

oferint espais a l’associació Hi Som per engegar la seva activitat xocolatera amb nois i noies que patien algún tipus de discapacitat

O col·laborant anualment amb les activitats de l’Associació Jubert Figueras que treballa per millorar les condicions de vida de les familíes que cuiden una persona malalta que està lluny de la seva llar, amb pocs recursos econòmics.

Si heu llegit fins aquí, diriem que creiem que ja us ho hem explicat tot i que moltes gràcies per la vostra atenció. Que si us podem ajudar en alguna cosa, ens podeu enviar un missatge AQUÍ i us el respondrem tant bon punt ens sigui possible.

Moltes Gràcies!

Marta Roger